Skip to Content

Verkkokauppa

Raisioagron verkkokaupan myynti yli kaksinkertaistui vuonna 2013. Raisio on täydentänyt verkkokaupan valikoimaa ja kehittää palvelua edelleen aktiivisesti. Raisioagron sopimusasiakkaille tarkoitettu verkkokauppa on asiakkaalle edullisin ja kätevin tilauskanava, koska hinnat ja ehdot ovat samat kuin myyjältä tilattaessa.

Verkkokaupan suosio kasvaa

Kaikki Raisioagron oman tuotevalikoiman tuotteet on mahdollista ostaa suoraan verkkokaupasta. Verkkokaupassa on myynnissä myös Raisioagron yhteistyökumppaneiden tuotteita, kuten Yaran lannoitteita ja Neste Oilin polttoöljyjä. Verkkokaupan eniten tilattu tuoteryhmä oli irtorehu. Polttoaine on hyvä kakkonen, mutta myös kasvinsuojeluaineita ja lannoitteita tilataan enenevissä määrin.

Raisioagro laajentaa verkkokaupan tuotevalikoimaa entisestään. Tavoitteenamme on, että verkkokaupasta saa kaikki tilalla tarvittavat tuotantopanokset ja –tarvikkeet kilpailukykyisin hinnoin luotettavasti. Verkkokaupasta tilattaessa asiakas saa lisäksi ylimääräisen verkkokauppa-alennuksen.

Kaikille avoin verkkokauppa otettiin käyttöön

Sopimusasiakkaille tarkoitetun verkkokaupan rinnalle on kehitetty käteismaksuun perustuva kaikille avoin verkkokauppa. Avoimessa verkkokaupassa on myynnissä irtorehuja ja polttoaineita lukuun ottamatta koko tuotevalikoima.

Raisioagron verkkokauppa