Skip to Content

Paikallisuus

Kansainvälinen Raisio on kotimarkkinoillaan myös hyvin paikallinen toimija. Raaka-aineet hankitaan pääasiassa läheltä tuotantoa ja tuotantolaitoksissa on paikallinen henkilöstö. Raisio tekee yhteistyötä myös paikallisten sidosryhmien, kuten oppilaitosten kanssa.

Teemana opiskelijayhteistyö

Vuonna 2013 Raision yhteistyö paikallisten toimijoiden kanssa painottui erityisesti oppilaitoksien kanssa tehtävään yhteistyöhön. Erityisesti kummikoulujan kanssa tehtiin projekteja ja opinnäytetöitä. Yritysvierailuja järjestettiin mm. oppilaanohjaajille, opettajaopiskelijoille ja elintarvikealan ja kaupallisen alan opiskelijoille. Ajasta ja paikasta riippumattomille yritysvierailuille laadittua virtuaalivierailupakettia käytettiin myös oppilaitosyhteistyössä ja työnantajamielikuvan kehittämisessä. Raisio osallistui myös kaksipäiväiseen Varsinais-Suomen 7.luokkalaisille tarkoitettuun Urapolku-tapahtumaan, jossa esiteltiin asiakkuusvastaavan ammattia yhtenä ammatinvalintavaihtoehtona. Raisio lähti yrityksenä mukaan kolmivuotiseen Varsinais-Suomen yrityskylä-projektiin, joka on tarkoitettu 6-luokkalaisille yritys- ja työelämätaitojen vahvistamiseksi.

Lue lisää Raision Yrityskylä-yhteistyöstä

Raisio ja henkilöstö antoivat joululahjansa lastensairaalalle

Jouluna 2013 Raisio ja sen Suomen henkilöstö lahjoittivat asiakkaiden ja henkilöstön joulumuistamisiin varatut rahat, yhteensä 16 500 euroa, Helsinkiin rakennettavalle uudelle valtakunnalliselle lastensairaalalle. Idea lahjoituksesta tuli Raision henkilöstöltä ja henkilöstö myös valitsi hyväntekeväisyyskohteen.

Raision blogista: Hyvää joulua uusi lastensairaala